И DMX отседна в лондонския арест

Pinterest LinkedIn +

Рапърът DMX е бил арестуван на лондонското летище Хийтроу тази събота (13 май) по обвинение в скандал с екипажа на самолета, на който е летял. Наскоро на същото летище пазителите на закона предизвика и Snoop Dogg, който пропусна концерт заради последвалия действията му арест.

Според доклада на лондонската полиция, при спускането на самолета за приземяване на летище Хийтроу, DMX, чието истинско име е Ърл Симънс (Earl Simmons), отказал да закопчее колана си и се впуснал в препирни с екипажа на борда на самолета. Капитанът извикал полицията, която арестувала 35-годишния рапър в момента, в който самолетът кацнал на летището, информира AllHipHop.com.
 
Скоро след това DMX бил освободен с предупреждение.
 

Това съвсем не е първият контакт на рапъра с властите. През 2004 г. той беше арестуван на летище JFK в Ню Йорк след автомобилен инцидент на паркинг. Освободен с условна присъда, скоро DMX сгафи шофийрайки с близо 200 км/ч в Ню Йорк, а малко след това се замеси и в друг инцидент, при който се сблъска с друга кола, която от удара удари полицейска кола в Бронкс.
 
През ноември 2005 г. той беше осъден на 70 дни в Rikers Island за нарушение на условната си присъда, но беше освободен още в навечерието на 2006 г. за добро поведение.
Сподели.