"И аз го мога 2015": Вижте кои са участниците в първия сезон на шоуто

Pinterest LinkedIn +

"Форматът е адски интересен, той е фурор в Бразилия, Италия, Русия", заявява продуцентът Магърдич Халваджиян за шоуто "И аз го мога", което стартира в ефира на Нова ТВ на 11 март 2015 г.

Танцьорът Алфредо Торес, адреналинката Жана Брейчева, актьорът Камен Воденичаров, телевизионният водещ Николай Георгиев, готвачът Иван Звездев, гимнастичката Симона Пейчева, актрисите Елен Колева и Яна Маринова, певицата Поли Генова и бизнесменът Петко Димитров са десетте звезди, които ще изпълняват номера, свързани с физически изпитания и артистичност. Ще проявят способностите си, но и ще преодоляват себе си.

Водещ на забавното реалити ще бъде Станимир Гъмов, който стана любимец на публиката с блестящото си представяне в "Като две капки вода".

Изключително важна част от всеки подобен проект е и журито. Елена Петрова, Ники Кънчев и Александър Балкански ще поемат тежката задача да оценяват играчите.

Петима ментори ще помагат на звездите да се представят страхотно с поставените задачи. Софи Костова, носителка на "Икар" за най-добра циркова артистка, и Мирослав Цолов, зашеметяващ балансьор, ще предизвикат акробатичните възможности на четирима от участниците.

Създателят на ансамбъл "Българе" Христо Димитров ще поеме предизвикателството да вкара в сложните неравноделни ритми на българските фолклорни танци две от звездите във формата. Паскал Паскалев ще предизвиква артистичните и илюзионни умения на участниците. Калин Вельов ще поеме още по-голямото предизвикателство да научи за пет дни две звезди да творят истинска музика на перкусионни инструменти.

Сподели.