И Asphyx пристигат за Loud Festival 2012

Pinterest LinkedIn +

Asphyx ще пристигнат в България за Loud Festival 2012. Холандските метъл легенди ще забият във втория ден на мащабното събитие - 3 юни (неделя), в парка на Летище София (до Терминал 2).

Asphyx ще излязат на сцената на Loud Festival 2012 заедно с вече обявенитe групи - Meshuggah, Annihilator и хедлайнерите на вечерта - Slayer.

В първия ден на фестивала - 2 юни (събота), феновете ще видят Lacuna Coil, Behemoth, Symphony X и легендите W.A.S.P.

Скоро предстои да бъдат обявени и останалите банди, които ще пристигнат у нас за дебютното издание на Loud Festival, съобщават още организаторите от Loud Concerts.

Двудневни билети за събитието на цена от 99 лв. са в продажба в мрежата на Eventim.

Билети за Loud Festival 2012>>

Напомняме, че освен страхотни групи, Loud Festival 2012 ще предлoжи на почитателите на тежката музика още много разнообразни атракции - ще присъства задължителният кран за бънджи скокове, фестивално радио, което ще звучи през целия период на феста, метъл караоке, на което феновете ще могат да покажат певческите си заложби, и мн. др.

Loud Festival 2012 ще има и собствена къмпинг зона, разположена в непосредствена близост до сцената на фестивала. Таксата за палатка ще бъде 5 лева за целия период на събитието, като билети за къмпинга също могат да бъдат закупени от касите на Eventim в страната.

Сподели.