Hugh Jackman ще екранизира комикс

Pinterest LinkedIn +

Австралийският актьор Хю Джакман (Hugh Jackman) и Марк Гугенхайм (Marc Guggenheim) – един от създателите на сериала "Eli Stone", ще обединят усилията си за екранизацията на новия комикс "Nowhere Man" на компанията Virgin Comics, който се очаква скоро да излезе на пазара.

Детайли по проекта засега не се съобщават, но Джон Палермо (John Palermo), партньор на Джакман в продуценската компания Seed Productions, заяви, че главният герой във филма ще напомня на героя на Уил Смит в "Аз съм легенда", а самата история ще бъде ситуирана в бъдещето.

По повод проекта самият Джакман допълва: "Прекарах толкова забавно и добре времето си с продуктите от марката 'X-Men', че ми се прииска да се потопя още по-дълбоко в историите на нарисуваните романи. Много се вълнувам от работата си с Virgin Comics и Maрк и се надявам да създадем завършени персонажи и история, която, вярвам, че ще е достойна за голям екран", споделя актьорът, цитиран от списание Variety.

В момента Джакман се намира в Австралия за снимките на филма "X-Men Origins: Wolverine", продуциран от 20th Century Fox, премиерата на който е насрочена за май 2009 година.
Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.