Холандска електронна сцена за втора поредна година на Spirit of Burgas

Pinterest LinkedIn +

Най-младите имена от холандската електронна сцена ще пеят на специално изготвена сцена на Spirit of Burgas 2010.

Техно платформата GO Dutch! вече е набрала скорост със солидно количество събития, реализирани на световно ниво и представящи по подобаващ начин различни артисти от Холандия. Това са главно имена от различни букинг агенции в страната, които са на прага на своя международен пробив.

GO Dutch! продукциите и в момента се презентират на някои от най-добрите световни фестивали и музикални конференции. Сред тях са Creamfields, Amsterdam Dance Event, Miami Winter Music Conference и Sonar.

Ето че за втора поредна година продукцията намира място със своя собствена сцена и на фестивала Spirit of Burgas. 


Lauhaus
 
В петък (13 август) David Labeij и Lauhaus, познати още със съвместната си колаборация в проекта Polder, ще повдигнат духовете и ще покажат, че знаят как да накарат публиката да се движи върху дансинга, където и да се изявяват.
 
Ден по-късно (14 август) зоната около GO Dutch! сцената ще бъде взривена от Robert Powlson и Efdé (Live) - част от младия, но качествен амстердамски ъндърграунд рекърд лейбъл Piekup.
 
Последната фестивална нощ (15 август) е запазена за Anonym (Live) и Esther Duijn от Soulrock, които обещават да изпълнят атмосферата с артистични усещания, комбинирани със заряд от чисти инструментални звуци. 
 
Появата на всички тези холандски фойерверки, които ще се изстрелят в трите нощи на Централния плаж в Бургас, ще бъде подгрявана от присъствието зад пулта на най-актуалните български DJ имена.
Сподели.