Хлапе изпадна в люта ярост, опитвайки се да защити баба си

Pinterest LinkedIn +

В краткото клипче виждаме сладко хлапе, което се опитва с всички сили и помощта на метална тръба да спаси баба си от група полицаи, чиято работа е доста странна – задълженията им варират от глобяване на незаконни улични търговци до грижа за градската среда и паркирането. Малкото момченце вика с цяло гърло "Не докосвайте баба ми! Махайте се, не докосвайте баба ми!", размахвайки защитното си средство, което е два пъти по-тежко от него. А смехът на зрителите огласява цялото видео, което събра милиони в китайската платформа Weibo и не по-малко гледания в YouTube.

В краткото клипче виждаме сладко хлапе, което се опитва с всички сили и помощта на метална тръба да спаси баба си от група полицаи, чиято работа е доста странна – задълженията им варират от глобяване на незаконни улични търговци до грижа за градската среда и паркирането.

Малкото момченце вика с цяло гърло "Не докосвайте баба ми! Махайте се, не докосвайте баба ми!", размахвайки защитното си средство, което е два пъти по-тежко от него. А смехът на зрителите огласява цялото видео, което събра милиони в китайската платформа Weibo и не по-малко гледания в YouTube.


Сподели.