Хитовият Born to be Wild вече и в България! Да спасим дивите животни по света (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Изключително успешната в САЩ научно-популярна продукция "Дивачета 3D" (Born to be Wild), развълнувала и критици, и публика, от 2 септември ще могат да преживеят и българските зрители в IMAX Cофия.

Вълнуващото приключение на осиротели животни в Кения и Борнео влиза в есенния репертоар на киното наред с холивудски продукции като "Последен изход 5", "Жива стомана" и "Зараза".

Филмът на Warner Bros., създаден ексклузивно за гигантския екран на IMAX, до голяма степен напомня на приказка - макар и твърде реална и с неочаквани последици. Това е история за любов и себеотдаване, за необикновената силна връзка между хората и животните.

Бебета слонове и орангутани, загубили своите семейства и изправени пред угрозата да не оцелеят, намират спасение при две силни жени, посветили дните си на спасяването и грижите за осиротелите дивачета.

Д-р Бирюте Мари Галдикас е отдадена на орангутаните в джунглите на Борнео. Мадам Дафне М. Шелдрик се грижи за слонове в сухата савана. Заедно с екипите си, те дават втори шанс на сирачетата да пораснат и да бъдат свободни.

Вярваме, че Born to be Wild е филм, който трябва да бъде видян - не само, защото ще ни пренесе в красивата природа на Кения и Борнео, но и защото ще докосне сърцата ни и ще ни превърне от пасивни наблюдатели в хора, загрижени да спасят природното богатство на Земята.


Сподели.