Хитовете на Elvis излизат в симфоничен вариант

Pinterest LinkedIn +

По случай 30-годишнината от смъртта на Краля на рока на музикалния пазар излиза сборник с хитовете на Еlvis в изпълнение на симфоничен оркестър.

Албумът се казва "Symphonic Elvis" и ще включва композиции като "Heartbreak Hotel", "Are You Lonesome Tonight?", "Love Me Tender" и "That's Alright".

В записите са участвали и музиканти, работили с Еlvis приживе - Скоти Мур (Scotty Moore), Реджи Янг (Reggie Young), Боби Ууд (Bobby Wood), Майк Лийч (Mike Leech) и Буутс Рендолф (Boots Randolph).

Дъщерята на Елвис -Лайза Мари Пресли (Lisa Marie Presley) - планира да пусне за свободно сваляне документален семеен видеоклип, сниман през 1969 г. Видеото ще може да се изтегли от сайта spinner.com, предава telegraf.by.

Въпреки че на 16 август се навършват цели 30 години от смъртта на Краля, всеки трети американец вярва, че той е жив и ежедневно се правят залози за това.

Имението на Елвис "Грейсленд" е посещавано от около 600 хиляди души годишно, което го прави най-посещаваният туристически обект в САЩ след Белия дом.

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.