DJ Lethal представи хитовете на House of Pain, Limp Bizkit, La Coka Nostra в София

Pinterest LinkedIn +

DJ Lethal, участвал в групите House of Pain и Limp Bizkit, представи музиката на бандите на парти в столичния клуб Black Box на 25 май.

Диджеят бе подгряван от българските музиканти Ники Панчев, Rawland и Бутилко, като последният раздаде на някои от феновете си свой диск с демо-запис, озаглавен "Бутилко-Домашняка".

DJ Lethal, чието истинско име е Лиор Димант (Leor Dimant), застана зад пулта около 1 час след полунощ. При появата на госта от Естония пространството пред пулта се напълни и публиката се раздвижи. DJ Lethal започна пърформанса си с един от най-големите хитове на бившата му група House of Pain - "Jump Around". Последваха още парчета на американската хип-хоп група, които бяха представени по нов начин чрез скречовете на музиканта. Диджеят не пропусна да уважи и другата си бивша група - Limp Bizkit - и завъртя хитове като Nookie и др. Творбите на новия проект на диджея La Coka Nostra също бяха представени по време на партито.


DJ Lethal слезна от сцената, за да се срещне лично с феновете си. Снимка: Avtora.com

DJ Lethal пуска и песни на известни групи като Wu Tang Clan и др., като участието му продължи повече от два часа. След представянето си музикатът слезе при публиката, за да раздаде автографи и да се снима с феновете.

Сподели.