Хиляди младежи танцуват на рождения ден на "BAS"

Pinterest LinkedIn +

По случай 11-тия си рожден ден, популярната верига от магазини "BAS" подари на своите сподвижници парти, състояло се в столичния Парти център "4 км".

Специално за събитието бяха поканени популярните английски брейкбийт диджеи Deekline & Wizar. Освен тях, на партито показаха своите зад-пултови възможности редица родни и западни изпълнители в лицето на Harry UP, Chico Red, Kenobi, The Onslaught feat. Monstribe Crew, Jamez Bongg. В партито се включиха още Groovemasta, Zuka и Emil Prize aka Boro в The Powder Vallеy, както и популярното българско хип-хоп име – Спенс.


Снимка: Avtora.com

И четирите зали на Парти център "4 км". бяха отворени за посетителите, като отделните изпълнители бяха разделени равномерно във всяка. Най-важните гости на вечерта Deekline & Wizar, както и Спенс, показаха способностите си да забавляват публиката в централната зала. Преди старта на последните, младежи демонстрираха на дансинга завидни breakdance умения, съчетавайки по впечатляващ начин toprock, downrock, power moves и не на последно място - freezes.

Трябва да споменем и за големия интерес, който привлече новата сноубордна видеоигра за Playstation 3 и Xbox 360, която беше представена за свободен тест на всеки желаещ да я опита. На голям проектор посетителите в малката зала се надпреварваха кой първи да се добере до джойпада на конзолата и да опита наистина впечатляващото визуално ново заглавие, носещо името на един от най-популярните сноубордисти на нашето време - Shaun White.


Снимка: Avtora.com

Около 01:00 след полунощ стартира пърформънса на Deekline & Wizar, които "взривиха" залата с мощен сет, съчетаващ в себе си елементи от Miami Bass, Hip Hop, UK Garage, 80's B-Boy Electro и вездесъща порция Breakbeat. Двамата британски изпълнители доказаха по безапелационен начин, че ремиксите им за Armand Van Helden и Prodigy в никакъв случай не са случайно явление.

Неминуемо трябва да споменем и за страхотното изпълнение на българина Спенс, който напоследък свързваме по-скоро с изявите му в радио Njoy, отколкото с участия, свързани с музикалната му същност. Все пак талантливият изпълнител показа, че някои неща никога не се забравят и понабралите му вече годинки хитове, звучаха свежо и достатъчно модерно за подобна сцена.


Спенс влуди публиката в централната зала на Парти център "4 км".  Снимка: Avtora.com

На www.bas-bg.com можете да чуете избрани миксове на диджеите, които бяха поканени на партито. 

Сподели.