Устата празнува със студентите в Берлин. Емилия гостува в Мюнхен

Pinterest LinkedIn +

Родният изпълнител Устата беше специален гост на празника на българските студенти в Берлин. В Мюнхен пък, за да честити на учащите се, пристигна Емилия.

Участието на Устата беше в балканската дискотека Hollywood в центъра на Берлин. По време на БГ партито Рапърът изпя най-големите си хитове, както и дуетите си със Софи Маринова - "Буря в сърцето ми", "Точно ти".

В пиковите моменти на партито по-емоционални почитатели на Устата прибегнаха дори до "стеидждайвинг" -  по-характерен за изразяване на екстремно-емоционална удовлетвореност в друг стил музика.


Устата се забавляваше със студенти на сцената в берлинския клуб. Снимка: Avtora.com

Извън сцената изпълнителят демонстрира близост със студентите и вдигаше наздравици с тях.


Устата демонстрира настроение и на дансинга. Снимка: Avtora.com 

По същото време, на 500 км южно от Берлин, в Мюнхен друга родна звезда - Емилия, също отпразнува 8 декември с българските студенти.

Попфолк певицата имаше участие в българския клуб Metropolis. Емилия изпя най-големите си хитове, като не спираше да поздравява по масите българските си фенове в Мюнхен.


Официална визия на партито на Емилия.


И в Берлин, и в Мюнхен, както повелява традицията на студентския празник, двете партита завършиха по светло.

Въпреки че в Европа 8-ми декември не е толкова популярен, колкото в България, родните студенти в Германия намират начини да не изостават от българските си колеги.

За разлика от предходни години токсикологията на "Пирогов" отчете рекордно ниска посещаемост след студентския празник. Само един младеж е имал нужда от спешна медицинска помощ след прекомерна употреба на алкохол, съобщиха от института.

Сподели.