Helloween и Gamma Ray с концерт в София през март

Pinterest LinkedIn +

Световноизвестните немски метъл банди Helloween и Gamma Ray ще изнесат съвместен концерт пред своите български фенове. Събитието е насрочено за 15 март 2013 г. и ще се състои в зала "Арена Армеец".

Шоуто ще бъде част от турнето Hellish Rock Tour Part II, което Helloween и Gamma Ray ще осъществят. През 2007 г. двете групи изнесоха концерт у нас, който бе част от Hellish Rock Tour Part I. Тогавашното грандиозно турне премина през 34 държави и отчете общо 95 концерта.

Билетите за шоуто ще бъдат пуснати в продажба днес, 17 септември, в мрежите на Ticketstream.bg и Eventim.bg. Те ще могат да бъдат закупени от магазините на Office 1 Superstore, TBI credit, На Тъмно, Multirama, Пикадили, Техномаркет, Public, бензиностанции OMV, M-Tel, от касата на зала "Арена Армеец", както и онлайн.

Цената на билетите е 40 лв. за предварителна продажба, а в деня на концерта и на място пропуските ще бъдат с 5 лв. по-скъпи. По време на концерта ще бъде използван само теренът на залата, а трибуните ще бъдат прибрани. 

Повече инфо за концерта виж тук >>>

Сподели.