"Hard Boiled" - от създателя на "300" и "Sin City"

Pinterest LinkedIn +

Авторът на комиксите "300" и "Sin City"и техните екранизации - Франк Милър (Frank Miller) ще пренесе на голям екран още един свой франчайз - "Hard Boiled".

Произведението е общ проект на Милър и Джеф Дероу (Geof Darrow). Главният герой на "Hard Boiled" се смята за един от най-"кървавите" персонажи в този жанр. Името му е Никсън - киборг-убиец, а същевременно инспектор в застрахователна компания.

През 2001 година киностудиото Warner Bros преговоря с Милър и Дероу за екранизацията на комикса. По предварителни данни кастингът ще включва Никълъс Кейдж, а режисьор на филма ще е Дейвид Финчър.

В момента Милър, екранизирал заедно с Робърт Родригес комикса "Град на греха" работи по третата екранизация на своя творба - "Дух" ("The Spirit"). Филма трябва да се появи на голям екран в началото на 2009 година. Първия трейлър можете да видите Тук!

Компютърната и конзолна игра "Hard Boiled" излезе миналата година под продуцентсвото на "бащата" на хонкогския екшън Джон Ву (John Woo). Екшън шутъа обаче не успя да спечели много фенове поради високите си системни изисквания и клиширания геймплей.
Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.