Хърби: Зареден до дупка (Herbie: Fully Loaded)

Pinterest LinkedIn +

САЩ, 2005, 107'
Режисьор: Анджела Робинсън
Сценарий: Гордън Бъфорд, Томас Ленън
Участват: Линдзи Лоан, Майкъл Кийтън, Мат Дилън, Джъстин Лонг и други
Спортна комедия, със субтитри, английски

Едва на 19 години Линдзи Лоан (“Капан за родители”, “Шантав петък”) е една от най-търсените нови звезди на американското кино. Тя е и главната героиня в новия филм на Дисни – “Хърби: Зареден до дупка”. Историята за необикновения автомобил със собствен разум, наречен Хърби, е филмирана няколко пъти като първият път е през далечната 1968-ма.

Новата високооборотна история за фолксвагена-костенурка “Хърби” освен с играта на Линдзи блести и с участието на доказани звезди от ранга на Майкъл Кийтън (“Батман”, “Извън контрол”) и Мат Дилън (“Ах, тази Мери”, “Лудории”). 

По случай дипломирането си в колежа Меги Пейтън (Линдзи Лоан) получава като подарък от баща си Рей (Майкъл Кийтън) спортна кола – “фолксваген-костенурка”. Това е нормален подарък за семейство, в което всички са бивши професионални състезатели с коли. Автомобилът обаче е необикновен... може сам да мисли и да взима решения.

След малък ремонт Меги решава да участва с него в професионалното състезания НАСКАР. Там тя се изправя срещу непобедимия четирикратен шампион Трип Мърфи (Мат Дилън), за когото неприятните моменти тепърва предстоят. “Хърби” с Меги зад волана се оказва печеливша комбинация, която кара всички на пистата да се събразяват с тях. Те са родени победители, но шампионът Трип е на съвсем друго мнение и няма да допусне да бъде унижен от някакво си момиче със смешна кола.

Официален сайт:
http://disney.go.com/disneypictures/herbie/no_flash.html

Сподели.