Halo: Nightfall (TV series First Look Trailer)

Pinterest LinkedIn +

Жанр: Sci-fi Разработва: Scott Free Productions & 343 Industries Режисура: David W. Zucker & Sergio Mimica-Gezzan Издава: Xbox Entertainment Studios Платформи: Xbox One и Windows 8.1 Година на издаване: 2014 Продуциран от Ридли Скот и разработван от неговата компания Scott Free Productions в сътрудничество с 343 Industries – студиото-производител на Halo след края на Bungie ерата –телевизионният сериал Halo: Nightfall се явява свързващото звено между Halo 4 и Halo 5: Guardians и формата, под която Джеймисън Локи – агент на Office of Naval Intelligence и ловец на глави – ще бъде представен за първи път на феновете на поредицата. Майк Колтър (Million Dollar Baby, Zero Dark Thirty) влиза в ролята на Локи както за Nightfall, така и за Halo 5, в която Локи ще бъде игрален персонаж. Сред останалите актьори в сериала е Кристина Чонг, която ще може да бъде видяна и в Star Wars: Episode VII. Историята на шоуто, което ще се състои от пет епизода, проследява усилията на Локи и екипа му д

Жанр: Sci-fi Разработва: Scott Free Productions & 343 Industries Режисура: David W. Zucker & Sergio Mimica-Gezzan Издава: Xbox Entertainment Studios Платформи: Xbox One и  Windows 8.1 Година на издаване: 2014

Продуциран от Ридли Скот и разработван от неговата компания Scott Free Productions в сътрудничество с 343 Industries – студиото-производител на Halo след края на Bungie ерата –телевизионният сериал Halo: Nightfall се явява свързващото звено между Halo 4 и Halo 5: Guardians и формата, под която Джеймисън Локи – агент на Office of Naval Intelligence и ловец на глави – ще бъде представен за първи път на феновете на поредицата.

Майк Колтър (Million Dollar Baby, Zero Dark Thirty) влиза в ролята на Локи както за Nightfall, така и за Halo 5, в която Локи ще бъде игрален персонаж. Сред останалите актьори в сериала е Кристина Чонг, която ще може да бъде видяна и в Star Wars: Episode VII. Историята на шоуто, което ще се състои от пет епизода, проследява усилията на Локи и екипа му да овладеят биологична атака и да разкрият произхода на древен артефакт.

Те ще бъдат изправени пред съдбоносния избор да отстояват ценностите си и да останат лоялни до край, или да запазят животите си.


Сподели.