17 Март 2018, 08:15

Хали Бери показа новия си любим (Снимки)

Google+ Pinterest LinkedIn +

Хали Бери показа новия мъж в живота си.

51-годишната холивудска звезда беше забелязана да влиза в елитно лондонско заведение под ръка с гаджето си – музикалния продуцент Александър Гранд, който в работата си използва псевдонима Alex Da Kid. Няколко часа по-късно Хали официално обяви връзката си с него, споделяйки общ кадър в "Инстаграм".

"Моят баланс", написа като коментар към снимката актрисата.

Публикация, споделена от Halle Berry (@halleberry) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

Александър е британец и е на 35 години. Работил е с голям брой хитови изпълнители като Доктор Дре, Ники Минаж, Еминем, Риана и Шон Комбс. 

Хали се раздели с бившия си съпруг Оливие Мартинес през октомври 2015 г., а разводът им беше финализиран през декември 2016 г. Бери е била омъжена и за бейзболиста Дейвид Джъстис от 1993 до 1996 г. и за музиканта Ерик Бенет от 2001 до 2003 г. Тя има 9-годишна дъщеря, Нала Ариела, от модела Габриел Обри и 3-годишен син, Масео Робърт, от Мартинес. 

Публикация, споделена от Entertainment Takeover (@entertainment_takeover) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

Публикация, споделена от (New Account) ... CelebrityXO (@theofficialcelebrityxo___) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

Сподели.