Х Милионер търси съпруга 2012: Тодор Славков сведе кандидатките до три

Pinterest LinkedIn +

Остава една седмица до големия финал на "Х Милионер търси съпруга" и вече са ясни трите финалистки, сред които небезизвестният Тодор Славков трябва да намери половинката си.

След като шестте момичета преминаха редица изпитания в резиденция "Евксиноград", Тодор прецени, че е време да определи само три девойки, които да бъдат финалистки в предаването. Това са Александра Николова - професионален модел, Росица Дрехенова - ПР експерт, и Надя Лозанова-Нанси - модел.

След като станаха ясни трите финалистки, Тодор веднага реши да ги заведе в чужбина и по-конкретно на екскурзия в Албания. Впоследствие се оказа, че дестинацията е китното градче Крушевац. За разлика от луксозните места, на които Славков водеше момичетата предишните пъти, сега нещата въобще не изглеждат така.

Българският Перез Хилтън - Евгени Минчев, стилистката Теди Велинова и топ астроложката Мариана Добранова, която предначерта трудна година пред главния герой на шоуто и светло бъдеще след средата на 2013, но не и скорошен брак, ще коментират финалния избор на Малък Тошко в последното студио за втория сезон на "Х Милионер търси съпруга”", тази вечер по ТV7.

В студиото на Бианка най-добрият приятел на Славков – художникът Александър Балкански, ще му даде изключително важни съвети, а нищо чудно Малък Тошко да ги послуша.

"Х Милионер търси съпруга" започва в 21:00 само по TV7.

Сподели.