Гурко и Петър от Анимационерите с нов проект

Pinterest LinkedIn +

Гурко и Петър от Анимационерите направиха страничен проект, разкриха съвсем наскоро музикантите. Вокалът Герги Згуров – “Гурко“ и басистът Петър Борисов дебютират самостоятелно под името “МФортно Диско” с парчето “От нула”.



Новата песен предстои да се появи и в телевизионния ефир. Видеото е изцяло триизмерна анимация и е режисирано от Боби Крумов и Ники Василковски (Ultra Team) от телевизия ММ.

"Появата на МФортно Диско не означава край на Анимационерите, - категорични са Гурко и Петър. - Подобни странични проекти са честа практика по цял свят и в повечето случаи са стимулатор на нови идеи."

В своята дискография Анимационерите имат два студийни албума – “A” и “+”, издадени от лейбъла “AveNew Productions”. Te са първите, които свирят в програмата на популярния столичен клуб О!Шипка през 2001 година, заедно с група Остава. Името на бандата се свързва и с първия български саундтрак към филма “Пансион за кучета”, където е включена песента “Peep Show”. При гостуването на британците Orbital в България именно Анимационерите подгряваха грандиозното шоу.

Инфо: Ultra Team


Сподели.