Guns N' Roses издават албум 'Greatest Hits'

Pinterest LinkedIn +

Предстои издаването на първия официален 'Greatest Hits' албум на неповторимите Guns N' Roses! За първи път в историята на музиката, 14 от най-големите хитове на групата се събират в един албум, обхващащ цялата кариера на Аксел Роуз и компания, от "Appetite For Destruction” до "The Spaghetti Incident?".Тази колекция проследява най-добрите моменти на изключителната банда, сред които “Welcome To The Jungle”, “Sweet Child Of Mine” и “Paradise City” от албума с гигантски продажби, ‘Appetite For Destruction,’ и акустичното парче “Patience” от ‘GN’R Lies’, което разкрива по-нежната страна на рок легендите.

Нежната тема е продължена от ‘Use Your Illusion 1’, “Don’t Cry” (оригиналната версия) и “November Rain”, както и от кавъра на “Live And Let Die” на Пол и Линда Макартни, който показва, че бандата умее да прави рок с песните на другите изпълнители толкова добре, колкото и със своите. “Knockin` On Heaven`s Door” на Боб Дилън е приносът от албума ‘Use Your Illusion 2’ към компилацията, докато “You Could Be Mine” е парчето, чийто видеоклип е с участието на Арнолд Шварценегер и е издържан изцяло в стил “Терминатор” и директно препраща към прочутия филм, от който е взета песента.

Албумът “The Spaghetti Incident?’ е представен в колекцията от двата “шумни” сингъла, присъствали в Топ 10 на множество класации – “Ain’t It Fun” и “Since I Don’t Have You”. Десертът в “The Greatest Hits” е песента “Sympathy For The Devil” (от саундтрака на филма “Интервю с вампир”), като това е първият път, в който “Sympathy For The Devil” се включва в албум на Гънс`енд`Роузис.

“Greatest Hits” на Гънс`енд`Роузис ще излезе в България на CD и MC в края на месец март 2004г. Феновете на бандата ще бъдат зарадвани и с уникална картонена обложка, която ще краси проекта.

Въпреки появата на подобно издание, шансът групата да се събере, за да отпразнува събитието, е твърде малък. Трима от оригиналните членове на Гънс`енд`Роузис в момента свирят във Velvet Revolver, а Аксел Роуз използва името на групата за собствен проект, което поддържа съществуващата между двата лагера вражда.

На въпросът възможно ли е събиране на групата, Слаш отговаря: ”Не говоря с Аксел, откакто напуснах. Нещата, които ни делят, са много по-сложни от финансовата страна. Не виждам как ще стане това събиране”.
Сподели.