Гуинет Полтроу се разголи

Pinterest LinkedIn +

Холивудската актриса Гуинет Полтроу се снима топлес за ноемврийския брой на модното списание "Elle", посветено на жените в Холивуд, информира "Daily Mail".

Всеки кадър от фотосесията открива някоя апетитна част от тялото на звездата. На една от снимките 47-годишната звезда е облечена само по панталон с презрамки, които едва прикриват гърдите ù, на друга Полтроу позира в червена рокля, а на трета – в светловиолетов жакет, облечен върху черно боди. 
Гуинет Полтроу за

В интервю за списанието актрисата разказва, че е открила своето истинско призвание през 2008 г., когато създава компанията "Goop", занимаваща се с алтернативни методи за грижа за здравето. През 2018 г. компанията беше оценена на 250 милиона долара, но според Полтроу в момента тя струва много повече.

Гуинет Полтроу за

По-рано през септември тази година стилистът на Полтроу внесе яснота по въпроса за странната походка на актрисата по време на раздаването на наградите "Еми", която се превърна в повод за много шеги в интернет. Според модния експерт виновно за необичайните движения на Гуинет Полтроу е било винтидж палто "Валентино" от 1963 г., което е било твърде тясно и не е имало разрез отзад, което е сковавало движенията на звездата.
Сподели.