Гуинет Полтроу: Още с първото предложение ми казаха - събличай се, лягай и те правим звезда!

Pinterest LinkedIn +

Холивудската звезда Гуинет Полтроу (Gwyneth Paltrow) изненадващо призна, че е била на истински морален "кръстопът" в началото на кариерата си.

Носителката на Оскар за изпълнението си във "Влюбения Шекспир" (Shakespeare in Love) е можела въобще и да не припари до Меката на киното, тъй като първото й предложение за роля е дошло съвместно с поканата да сподели и леглото на режисьора.

Гуинет Полтроу не разкрива името му, но все пак признава, че и днес е достатъчно популярна личност в средите на седмото изкуство.

"Когато стартирах кариерата си, този човек директно ми предложи срещата ни да завърши в спалнята му. Не говоря за намеци или нещо подобно, говоря за конкретно предложение - ако, ако. Бях шокирана, но веднага станах и напуснах заведението.

Днес съм доволна, че успях да го превъзмогна и да се реализирам, но колко ли момичета, които са постъпили като мен, сега съжаляват за пропилените си мечти?!", риторично пита Полтроу.

Любопитно е обаче, че актрисата всъщност стартира доста впечатляващо на голям екран - партнирайки на самия Джон Траволта (John Travolta) в мюзикъла Shout през 1991 г.

Тогава Гуинет Полтроу все още е твърде плаха и неуверена, но с помощта на колегата си, който вече е доказано име след успеха на "Брилянтин" и поредицата "Виж кой говори", успява да разкрие потенциала си.

Сподели.