Групите „Таралеща“ и „Патърдия“ канят всички малки и пораснали деца на празничен концерт по случай деня на детето

Pinterest LinkedIn +

Да превърнем празника в традиция - за трети пореден път група „Таралеща“ ще събере малки и големи деца в една празнична вечер, изпълнена с много изненади, музика, премиера на нова песен и безброй усмивки!

В "Stroeja Open Air Music Bar" в София ще ви очакват шарени балони с хелий, детски татуси, етно-джаз, балканско реге, ска и много лятно настроение в един концерт за децата от всички възрасти.

Събитието на първи юни ще започне ексклузивно с майсторене на детски татуси, рисунки и балони с хелий!
Вдигнат ли шум и врява децата, това означава, че ще има купон и ще става патардия. А истинската "ПАТЪРДИЯ" ще вдигне Александър Михайлов с неговия едноименен дебютен албум, чрез който ще имате възможност да се насладите на смесването на разнородни звуци и жанрове, каквито са композициите му.
В тях звукът на кавала се преплита със стилове, отдалечени от автентичното му звучене и вдъхновени от опита на музиканта в областта на фолклора и джаза.

В този етно джаз фюжън фолклорен микс, наречен „Патърдия“, ще участват и талантливи музиканти, които ще ви отведат на музикално пътешествие отвъд пределите на очакваното! А те са:
Александър Михайлов - кавал;
Илко Градев - ел. пиано;
Георги Узунов - бас китара;
Виктор Раданов - барабани.

Дългоочаквания момент и кулминацията на вечерта ще бъде представянето на чисто новия сингъл от предстоящия четвърти албум на група „Таралеща“, които освен всичко друго ще ни изненадат и с ново звучене, като името на песента и гост-изпълнителя в нея ще бъдат запазени в тайна до 1 юни. На сцената ще имате възможност да чуете и видите групата в пълен състав, заредени с много енергия и нови емоции, които ще предадат и на Вас, за да бъде този концерт незабравим!

Да се вдетиним заедно на 1 юни с един уникален концерт, на който ще танцувате, ще пеете и ще усетите отново любовта към живота и с привкус на настъпващото лято. Добре дошли с деца на концерт, защото за деца до 16 години с придружител входът е безплатен!
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.