Група Остава с нов видеоклип

Pinterest LinkedIn +

Остава са заснели своя нов клип по поредния си сингъл от "Моно", песента "Понеделник", която е включена и в компилацията "Playlist" на Строежа (2005).

Клипът е сниман в офис на територията на Бизнес парк Младост 4 с две HDV камери и с участието на десет статиста и трима актьора. В рамките на един снимачен ден е заснет общо 4 часа материал.

Действието се развива в офис на бизнес фирма. Понеделнишки шефът на фирмата (в ролята актьорът Любомир Бояджиев) е обсебен от манията, че служителите му въобще не работят, а се забавляват по всевъзможни начини. При Шефа пристига китайски бизнесмен (в ролята актьора Дъг), който много настоятелно води преговор за сключване на сделка в негова изгода. 

Шпионирайки подчинените си през щорите на кабинета си, Шефа забелязва, че секретарката му (в ролята актрисата Теодора Славчева) е по бельо на бюрото си, а в центъра на офиса е група Остава, който свирят наживо, а около тях останалите му служители пеят и танцуват начело с китайския бизнесмен. Когато Шефа все пак решава да се присъедини към забавата на екипа си, облича хавайска риза и се втурва при тях, но с изненада установява, че всички работят усърдно и вихрения купон с група Остава е плод на неговото въображение.

Tретият студиен албум на Остава, "Моно", излезе в края на миналата година, продуциран от Стейн Студио. Дискът беше подкрепен от концерт-промоция в зала "Христо Ботев", а след това и от турнета на групата в страната и чужбина. В момента Остава се подготвят за участие в турнето на Coca Cola по случай 40 години присъствие на напитката на българския пазар. Концертите са запланувани за края на август.

Премиерата на клипа се очаква в началото на септември.

Допълнителни подробности:
Остава "Понеделник" юли 2005
Сценарист: Лина Шишкова
Режисьор: Господин Господинов – Гепи
Асистент режисьор: Петър Вълчанов
Оператори: Любомир Брестнички и Андрей Андреев
Актьори: Теодора Славчева, Любомир Бояджиев и Дъг
Постпродукция: Христо Йорданов и Петър  Вълчанов @ Стейн Студио
Грим: Анна Андреева

Сподели.