"Гробище за домашни любимци" на Стивън Кинг оживява на голям екран

Pinterest LinkedIn +

На 5 април 2019 година един от най-добрите и смразяващи кръвта романи на Краля на ужаса Стивън Кинг "Гробище за домашни любимци" оживява на голям екран, за да разкаже трагичната история на семейство Крийд, което по ужасяващ начин научава, че понякога смъртта е за предпочитане.

Сюжетът проследява д-р Луис Крийд (Джейсън Кларк), който заедно със съпругата си Рейчъл (Ейми Саймец) и двете си малки деца се премества от Бостън в красива стара къща в провинциален Мейн. Там той открива мистериозно гробище, скрито дълбоко в гората до новия им дом. Когато в семейството се случва трагедия, Луис се обръща към необикновения си съсед Джъд Крендъл (Джон Литгоу) и отприщва верижна реакция от събития с ужасяващи последствия.

По изключително интересен, оригинален и едновременно с това страховит начин "Гробище за домашни любимци" разглежда темата за смъртта, нейната неизбежност и последиците от това да откажеш да приемеш реалността и да продължиш да живееш в агония от загубата.

Режисьори са Денис Уидмайър и Кевин Колш (Starry Eyes), а сценарият, написан по едноименния роман на Стивън Кинг, е дело на Джеф Бюлер


Сподели.