Григор Димитров се дегизира и мина под прикритие като тенис фен

Pinterest LinkedIn +

Дегизираният Григор Димитров участва в експеримент на американския сайт outsidetheball.com, като зададе един много важен въпрос на случайни любители на тениса – Кой е любимият ви тенисист? Григор имаше за задача да събира автографи от почитателите на играта и от участниците в организацията на турнира Делрей Бийч във Флорида. Русокоса възрастна дама споделя, че любимият й играч е Роджър Федерер. Думите й не учудват Гришо и той се опитва да разбере дали има друг фаворит, който обаче е извън топ десет и е от малка страна. "Григор Димитров. Той е от България", отговаря тя. В края на краткото видео първата ни ракета подарява цвете на всички дами, отговорни за отразяването на турнира.

Дегизираният Григор Димитров участва в експеримент на американския сайт outsidetheball.com, като зададе един много важен въпрос на случайни любители на тениса – Кой е любимият ви тенисист?

ВИЖ ОЩЕ: Григор Димитров извън корта - 15 вдъхновяващи снимки от Instagram

Григор имаше за задача да събира автографи от почитателите на играта и от участниците в организацията на турнира Делрей Бийч във Флорида.

Русокоса възрастна дама сподели, че любимият й играч е Роджър Федерер. Думите й не учудват Гришо, който се опита да разбере дали има друг фаворит извън топ десет... "Григор Димитров. Той е от България", отговаря тя.

 

Трябва да пробва някоя от тези перуки и срещу папараците може би?

 

Някой любимец? Федерер? А извън топ 10 може би?

 

Доказателство, че не всички кавалери в България са изчезнали


Сподели.