Green Day: Rock Band вече е в продажба

Pinterest LinkedIn +

Новата музикална игра от поредицата Rock Band - Green Day: Rock Band, вече може да бъде закупена от всеки магазин за видео игри в Европа.

"Надявам се хората да бъдат впечатлени от снимките и видео материалите, които сме включили от различните периоди в нашата кариера", споделя вокалът на Green Day, Били Джо Армстронг.
 
"Ще има хора, които знаят всяка песен, включена в диска, което е страхотно! Но за онези, които не познават творчеството ни, ще е прекрасен начин да открият по-старите ни неща", коментира барабанистът Тре Куул.

Общо 47-те песни, включени в играта са представени на три различни места, всяко от които отразява отделен период в забележителната кариера на рок групата.Green Day: Rock Band позволява на играчите да изпълнят вокалите, да свирят на китара, бас и барабани и включва тригласните вокални хармонии, които Harmonix представи за пръв път в The Beatles: Rock Band.

Докато напредват в играта, геймърите постепенно получават достъп до медия секцията на групата, където могат да отключат колекционерски снимки, както и редки непубликувани видео материали на Green Day.

Green Day: Rock Band е във версии за Xbox 360, PlayStation 3 и Wii.

Сподели.