"Gravity Co." атакуват големите сцени, представят нов член на "The Electric Tour"

Pinterest LinkedIn +

След множество изяви на престижни фестивали в Европа и у нас през изминалите години българската група "Gravity Co." представя нова продукция и емблематични парчета на мащабни концерти в Пловдив, Варна и Бургас. Сега, след завръщането на фронтмена Явор Захариев, както и на финалната права пред реализацията на четвъртия им студиен албум, бандата ще забие в летните театри на Варна и Бургас и популярната сцена на открито в стария Пловдив – "Конюшните на царя".

След множество изяви на престижни фестивали в Европа и у нас през изминалите години българската група "Gravity Co." представя нова продукция и емблематични парчета на мащабни концерти в Пловдив, Варна и Бургас. Сега, след завръщането на фронтмена Явор Захариев, както и на финалната права пред реализацията на четвъртия им студиен албум, бандата ще забие в летните театри на Варна и Бургас и популярната сцена на открито в стария Пловдив – "Конюшните на царя".

"Gravity Co." ще пътува с целия екип и апаратура на компанията "Stagemasters", които подготвят сценографията и светлинните ефекти вече повече от 3 месеца, така че всеки елемент от шоуто да бъде съобразен с атмосферата и спецификата на отделните песни.

По време на концертите ще бъде представен нов член на бандата – компютърно генериран виртуален персонаж, който ще изпълнява ролята на басист в някои от парчетата. Той ще бъде прожектиран в реален човешки ръст на екран и ще взаимодейства интерактивно с останалите музиканти и публиката.

За неговата визуализация се грижи 3D engine. Той се управлява чрез специален контролер, но и притежава собствен изкуствен интелект. "Виновници" за създаването му са талантливите артисти и програмисти от "BonArt Studio", в чието портфолио влизат световноизвестни заглавия от гейм индустрията като "Pirates of the Caribbean", "Tron – Evolution" и др.

"The Electric Tour" – програма:

20 юли – Пловдив – "Конюшните на Царя" - 20:30 часа
24 юли – Варна – Летен театър - 21:00 часа
26 юли – Бургас – Летен театър - 21:00 часа
Билети могат да бъдат закупени в мрежата на ticketplus на промоционална цена за първите 100 броя - 10 лева.


Get Flash to see this player.

Сподели.