Гръм и мълнии на концерта на Motley Crue на Калиакра Рок Фест 2009

Pinterest LinkedIn +

Култовата американска група Motley Crue ще пристигне с половин тир пироефекти за участието си на Калиакра Рок Фест 2009. Първият концерт на Томи Лий и компания в България ще се състои на 1 юли.

Шоуто на "Saints of Los Angeles", както се казва последния албум на Motley Crue ще завладее сцената, която тази вечер ще бъде озаглавена Crue Fest Stage - името на турнето на музикантите през лятото на 2008 г.

Тази година обиколката Crue Fest 2 e посветена и на 20-тата годишнина от излизането на легендарния албум на Motley Crue - "Dr.Feelgood".

Европейската част от турнето стартира на 2 юни в Москва, където легендарната четворка - Vince Neil (вокали), Mick Mars (китара), Nikki Sixx (бас) и Tommy Lee (ударни), ще изнесе концерт в зала Club B1. Шоуто на Motley Crue в Каварна ще бъде последното за Европа преди бандата да започне американската си обиколка.

Междувременно организаторите от Жокер медиа и Община Каварна разкриха, че четвъртото издание на Калиакра Рок Фест ще разполага с най-голямата сцена, издигана в историята на фестивала.

Съоръжението ще бъде с площ от 26х16 м. и височина 18 м. Сцената има 20 тона товароподемност, като самата тя е с тегло 86 тона, без покрива.

Тазгодишното издание на Калиакра Рок Фест ще се проведе от 1-ви до 3-ти юли в Каварна. Преди първият концерт на Motley Crue у нас, на 1-ви юли на сцената ще стъпи сексапилната Lauren Harris и нейната банда.

На 2-ри юли предстои изцяло немска рок вечер с легендите Scorpions, подкрепени от Blind Guardian и Edguy. На 3-ти юли концерт ще изнесат култовите музиканти от Dream Theater, а непосредствено преди тях ще се изяват и Cynic.

И тази година един от притежателите на тридневен билет за Калиакра Рок Фест 2009, ще има шанс да спечели чисто нов мотор Harley Davidson. Късметлията ще бъде изтеглен след приключването на фестивала, лично от кмета на Каварна – г-н Цонко Цонев.

Билети за фестивала Калиакра Рок Фест 2009 в мрежата на Ticketstream Bulgaria на цена 100 лв. за тридневен билет и 55 лв. за еднодневен билет

Сподели.