Гответе лесно и вкусно с iDevices iGrill

Pinterest LinkedIn +

Коледните празници отминаха – надяваме се да сте получили нещо хубаво за подарък! Но дори да сте получили чорапи (отново!), то поне нещо със сигурност ще остане с вас за известно време – допълнителните килца от цялата изядена храна.

Няма проблем, ще ги смъкнете отново след празниците. Все пак тези дни са за това – да похапнете сериозно, напук на всички диети и тренировки през останалата част на годината.

Ако партито е у вас и се налага вие да подготвите вечерята, имаме идеалния помощник за целта – термометъра за готвене iDevices iGrill (цена 199 лв.). С негова помощ можете да бъдете сигурни, че всичко, което вкарате във фурната, ще излезе от там приготвено до съвършенство. Независимо дали печете, опушвате, пържите на скара или каквото там сте намислили, iGrill ще ви помогне да нацелите точните градуси.

Устройството е адски лесно за употреба – по същество се състои от дисплей, на който се изписва температурата, и два сензора, които я измерват. Сензорите се забучват в яденето и предават информация към основното устройство – свързани са с тънки кабели, така че в никакъв случай не вкарвайте и термометъра в печката!

Основната сила на джаджата обаче се проявява, когато я свържете със своя смартфон или таблет чрез безплатно приложение. То ще ви уведоми, когато е достигната оптималната температура, а освен това може да ви даде други ценни съвети или рецепти за правилно готвене. Въпреки асоциациите, на които може да ви наведе името на джаджата, приложението е налично и за Android телефони.

iGrill е способен да следи температури до 200 градуса. Няма презареждаема батерия, което е известен минус, но работи с 4 обикновени АА батерии (включени в комплекта). Освен всичко друго, ако смартфонът ви е от Apple, можете мигновено да се похвалите със снимка на готовата гозба във Facebook. Че то това си е половината от удоволствието на готвенето!

iDevices iGrill е живото доказателство, че не е необходимо кухненските занимания да бъдат къртовски труд. Експериментирайте с яденето – сега ви е паднало – а за отслабването ще му мислите по-нататък.

Купи iDevices iGrill ТУК

Сподели.