Готик магазин - Gorgon разширява своята дейност

Pinterest LinkedIn +

"Gothic shop Gorgon"* сключи договори за дистрибуция на изданията на лейбълите "Earache" (Великобритания), "Cold Meat Industry" (Швеция), "Projekt" (САЩ) и "Pandaimonium" (Германия). Сред артистите на "Earache" са групи като MORBID ANGEL, NAPALM DEATH, MORTIIS.


"Cold Meat Industry" е специализиран в дарк ембиънт. Това е голямото семейство на проектите IN SLAUGHTER NATIVES, COPH NIA, REASON D’ETRE, DEUTSCH NEPAL, BRIGHTER DEATH NOW и др. Дъщерният му лейбъл "Cruel Moon" е ориентиран към неокласиката в лицето на музиканти като ATARAXIA, GOTHICA и др. "Projekt" е с 20-годишна история и е водещ в Щатите в сферата на готик/дарк уейв музиката. Негови издания са BLACK TAPE FOR BLUE GIRL, CONTROLLED BLEEDING, MORS SYPHILITICA и др.

Инфо: [url=http://www.pro-rock.net] Про-Рок

*Gorgon е първият специализиран магазин в България за готик дрехи, обувки, бижута и аксесоари. В магазина се предлага dark музика - gothic (neo folk, dark folk, neo classic, etherial, dark wave, ambient), industrial, metal.

Към gorgon работи tattoo studio MOKO -татуировки и пиърсинг по всички части на тялото при гарантирано качество и стерилност от призьор от Tattoo Fest София 2002 и 2003г.

Официален сайт на магазин gorgon:
http://www.gorgon.hit.bg
Сподели.