Горила в зоопарк беше убита, след като малко момче падна в клетката й (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Трагедията на горилата Харамбе, която беше застреляна при нелеп инцидент в зоопарк в Синсинати, обиколи света за броени часове. След като малко дете пада през загражданията в клетката горилата, охраната решава да убие животното, за да защити детето от евентуални наранявания. Според очевидци с Харамбе не само не е имала намерение да направи нещо лошо на 4-годишното момче, а дори се е държала защитник чески към него. Случката предизвика изключително много дискусии в социалните мрежи, а много потребители определиха трагедията като "безчувствено убийство" и обвиниха родителите на детето, че не са се грижили за него и са допуснали то да падне в клетката.

Трагедията на горилата Харамбе, която беше застреляна при нелеп инцидент в зоопарк в Синсинати, обиколи света за броени часове.

След като малко дете пада през загражданията в клетката горилата, охраната решава да убие животното, за да защити детето от евентуални наранявания. Според очевидци с Харамбе не само не е имала намерение да направи нещо лошо на 4-годишното момче, а дори се е държала защитнически към него. 

Случката предизвика изключително много дискусии в социалните мрежи, а много потребители определиха трагедията като "безчувствено убийство" и обвиниха родителите на детето, че не са се грижили за него и са допуснали то да падне в клетката.


Сподели.