Горещо! Саманта Фокс има чисто ново парче – "Hot Boy"

Pinterest LinkedIn +

Помните ли горещата Саманта Фокс? Пищната певица от 80-те няма намерение да се пенсионира!

Преди броени дни русото изкушение за няколко поколения мъже представи на света чисто новия хит "Hot Boy". Той ще бъде основен музикален мотив в предстояща шведска комедия "Videomannen", чийто сюжет ще се завърти около видеотека от 80-те години.

Музиката е миксирана от Йохан Ахебьорн, който открехва малко завесата пред творческия процес
: "Кристиан Сьодерстьорм, режисьорът на филма, ме помоли да направя няколко песни със звезди от 80-те. Той предложи Саманта Фокс да изпее "Hot Boy", но аз си помислих, че това никога няма да се случи. Все пак не исках да му казвам, че изобщо няма смисъл да я питаме, затова изпратих имейл чрез официалния й сайт. След няколко дни мениджърът на Сам ми каза, че са харесали парчето и че тя иска да пее в него. Беше направо сюрреалистично! По-късно записахме и видеото в Готенбург".

Песента ще бъде издадена в диск заедно с още 10 ремиксирани хита на певицата. 

Саманта Фокс издава нов диск

За тези, които не се сещат коя е Саманта Фокс, ще кажем само, че тя стартира кариерата си като модел в началото на 80-те години, след което се впусна в музикалния бизнес, създаде хитове като "Touch Me (I Want Your Body)" и "Naughty Girls (Need Love Too)" и изстреля 3 свои песни в класацията "Топ 10" на "Билборд". И след като горещата Саманта се превърна в мокър сън за милиони мъже по целия свят, се оказа, че тя предпочита женски ласки. От около година певицата живее с приятелката си Линда Олсен, след като предишната ù дългогодишна партньорка Мира Стратон почина през 2015 г. 

Клипът към новата песен на Саманта Фокс е издържан изцяло в стилистиката на 80-те, а 52-годишната певица не изневерява на себе си – тя е все така предизвикателна. Липсва ù само невинният поглед...

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.