Горещата Линдзи Пелас разкрива минусите на огромните гърди

Pinterest LinkedIn +

Докато за мъжете жената с големи гърди е дар, само надарените дами си знаят какво е да носиш бремето на големия бюст. И то буквално. В ново видео Cosmopolitan кани звездата от Instagram Линдзи Пелас, която разказва, че големите гърди не са чак такова богатство, за каквото ги мислят всички. Тези единадесет причини навярно биха предизвикали съчувствие у мъжете, но те едва ли биха престанали да се наслаждават на прекрасната гледка. Следващия път, когато го направят обаче, може би ще се сетят, че докато те се любуват на пищните форми, дамите се чувстват леко дискомфортно.

Докато за мъжете жената с големи гърди е дар, само надарените дами си знаят какво е да носиш бремето на големия бюст. И то буквално.

В ново видео Cosmopolitan кани звездата от Instagram Линдзи Пелас, която разказва, че големите гърди не са чак такова богатство, за каквото ги мислят всички. 

Тези единадесет причини навярно биха предизвикали съчувствие у мъжете, но те едва ли биха престанали да се наслаждават на прекрасната гледка. Следващия път, когато го направят обаче, може би ще се сетят, че докато те се любуват на пищните форми, дамите се чувстват леко дискомфортно. 


Сподели.