GOOD Friday! Kanye West пусна две нови парчета

Pinterest LinkedIn +

В рамките на два дни третият най-добър продуцент на изминалото десетилетие според Billboard и една от стоте най-влиятелни личности в света според Time, Kanye West, разпространи в мрежата две нови парчета със свое участие – най-напред Theraflu, а след това Mercy.

Theraflu e колаборация на 34-годишният мултиплатинен рапър с DJ Khaled, с когото работи не за първи път – Уест участва в неговия сингъл от 2008 г. Go Hard и планира да си сътрудничи с него по предстоящия му нов албум Kiss The Ring.

Американската фармацевтична компания, производител на едноименния противогрипен медикамент, побърза да се дистанцира от продукцията на Kanye West с официално изявление, давайки повод за спекулации, че ще подведе изпълнителя под съдебна отговорност. Продуцент на парчето е Hit-Boy, който стои зад сингъла N***as in Paris на The Throne (проекта на Уест и Jay-Z).

Mercy е колаборация на West с Pusha T, Big Sean и 2 Chainz и предполагаемо ще намери място в траклиста на предстоящия нов албум на G.O.O.D. Music – звукозаписния лейбъл на Уест, сред чиито артисти са гореизброените трима, както и Kid Cudi, CyHi da Prynce, John Legend и Common, които също са записали тракове за проекта.

Pusha T обяви 6 март – премиерната дата на Mercy, за "GOOD Friday". Под това име West проведе промо кампанията на последния си самостоятелен албум, My Beautiful Dark Twisted Fantasy (2010), представяйки по едно ново парче от проекта всеки петък.
Сподели.