Good Charlotte ще имат нов барабанист

Pinterest LinkedIn +

Пънк-поп групата Good Charlotte обаяви на официалния си сайт, че се разделя с барабаниста си Крис Уилсън (Chris Wilson). Музикантът боледува от дълго време, но засега не е изнесена повече информация относно естеството на здравословните му проблеми.

В секцията с новини на сайта си, Good Charlotte са споделили с феновете си, че колективно са взели решението да предложат на Крис да започне да се лекува и възстановява, заобиколен от семейството и приятелите си.

"Това не беше лесно за никой от нас. Толкова обичахме да свирим с Крис. Надяваме се, че всеки ще прояви уважение и разбиране, и ще се моли Крис да оздравее."

Уилсън се присъедини към групата през 2002 за записите на хитовия им трети албум "The Chronicles of Life & Death", издаден миналата година.

Музикантите все още не са обявили кой ще е новия им барабанист, но до момента те са участвали на живо с двама заместника на Уилсън. Дерек Грант (Derek Grant) от Alkaline Trio е сядал зад барабаните в случаите, когато досегашния официален член на групата е бил твърде болен, за да свири с нея. Дийн Бътъруърт (Dean Butterworth), който е барабанист и на Мориси (Morrissey), е част от Good Charlotte за щатското им турне със Sumple Plan "Noise To The World Tour, което този месец е в разгара си.

В сайта си Good Charlotte са анонсирали и друга ексклузивна новина. Те са поканени за специалното издание на шоуто TRL на MTV, посветено на "Междузвездни войни" (Star Wars). Днес (13 май), те ще вземат специално участие в едно от най-гледаните предавания на музикалния канал, което ще излъчи предпремиерно кадри от най-новия, последен филм на "Междузвездни войни" "Омъщение на ситите" (Star Wars: Episode III Revenge of the Sith).
Сподели.