Гола, луда и кръвожадна - Нууми Рапас в Doom and Gloom на Rolling Stones (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Звездата от касовите киноадаптации по романите от шведската трилогия Millennium и Prometheus на Ридли Скот - Нууми Рапас - е главното действащо лице в новото видео на Rolling Stones.

Заснето от прочутия режисьор Йонас Акерлунд към пилотния сингъл от best-of компилацията на Stones GRRR!, видеото направи своята премиера на 20 ноември и ден по-късно се сдоби с рейтинг от близо 100/100 в YouTube.

Doom and Gloom не е първият съвместен проект на RS и Акерлунд, без да се брои работата му по Moves Like Jagger на Maroon 5 feat. Кристина Агилера (където Джагър участва само с няколко архивни кадъра). Шведският филммейкър, отличен с Грами за режисурата на Ray of Light на Madonna, стои и зад Rain Fall Down – видеото към втория сингъл от последния студиен албум с оригинална музика на британците - A Bigger Bang (2005).

32-годишната Рапас от своя страна за първи път се снима във видеоклип, но и никога повече да не го стори, ролята в Doom and Gloom вече й осигури почетно място в и без това впечатляващата й филмография. И не само защото трепе зомбита, нито защото главата й експлодира от преяждане или пък заради многото сцени, в които е точно толкова гола, колкото и в трите ленти по Millenium...

Джагър и компания издадоха Doom and Gloom на 11 октомври т. г. – месец преди премиерата на GRRR! Парчето не постигна кой знае какви успехи в класациите, но сега, след рилийза на видеото към него, комерсиализирането му е гарантирано.


Сподели.