Гола италианка в пловдивски музей на корицата на Playboy

Pinterest LinkedIn +

Edelweiss е името на атрактивната блондинка от Италия, която позира пред фотообективите за декемврийския брой на българския Playboy. Тя е женена за българин, но пребивава основно в южната страна, където е истинска суперзвезда.

Фотосесията е заснета в пловдивския Етнографски музей, а идеята за тази международна колаборация е предстоящото влизане на България в Европейския съюз. Според редакцията на списанието: "Edelweiss е не само една от най-красивите жени, които някога сме виждали, но и идеален символ на съюза между Изтока и Запада. Искахме да предадем по най-добрия визуален начин целия този сладък парадокс – италианска звезда от руски произход с немско име и български съпруг."


Валентино Роси гостува на Playboy  Снимка: Playboy

Към списанието този път читателите ще получат DVD-издание, представящо еротични клипове с някои от най-големите звезди на американския Playboy – Памела Андерсън, Ана-Никол Смит, Кармен Електра, Джени Макарти и други.

В новия брой се обявяват и първите носители на автомобилните награди на Playboy – Playcars България 2006.

Момичета на месец декември са Лилия Машева от Пазарджик и Радостина Желева от София, заснети в разтоварваща стреса фотосесия в модерен SPA-център.


Лили и Ради - декемврийските момичета Снимка: Playboy

"Часът на заека" публикува разказ в картинки на полското издание на Playboy, където на 6 страници е представена спиращата дъха блондинка Магда.


Полякинята Маги в рубриката "Часът на заека" Снимка: Playboy

Интервютата в декемврийския Playboy са с българската рок-група "D_2", която наскоро приключи голямото си национално турне, и с легендата на мотоциклетния спорт Валентино Роси.


D-2 се разкриват в интервю за мъжкото списание
Снимка: Playboy

Сподели.