God of War: Ascension - какво ще включват pre-order версията и Collector's Edition

Pinterest LinkedIn +

God of War: Ascension няма да излезе през март 2013 г., но нетърпеливите да закупят своето копие от третото продължение на оригиналната hack&slash екшън ролева игра, издадена през 2005 г., вече могат да го сторят, осигурявайки си допълнително, ексклузивно съдържание под формата на Mythological Heroes Multiplayer Pack.

Въпросният включва доспехи на Ахил, Персей, Одисей и Орион. Освен на него, най-големите фенове на God of War могат да станат притежатели на осем инчова статуйка на Кратос, саундтрака на играта, по който работят композиторите Тайлър Бейтс и Тимъти Уилиамс, код за безплатен достъп до следващи ъпдейти със съдържание и различни дигитални екстри, и всичко това, затворено в метална кутия. Това са част от бонусите, включени в току-що обявения от Sony Collector's Edition на играта, чиято цена в Amazon е $80.

Официалната дата на издаване на Ascension – първата игра от GoW сериите с мултиплеър режим (както офлайн, така и онлайн) и стереоскопични триизмерни графики, 12 март 2013 г., бе обявена по време на тазгодишното E3.

Сподели.