Глория и Нелина пропускат шестите награди на ТВ Планета

Pinterest LinkedIn +

Едни от най-популярните фолк певици Глория и Нелина, ще пропуснат церемонията по връчването на шестите годишни музикални награди на телевизия Планета на 26 февруари. Изпълнителките няма да присъстват в зала 1 на НДК, защото в момента са на турне в САЩ.

Въпреки това Глория и Нелина ще следят церемонията по телевизията, обясняват организаторите на церемонията. Режисьор на събитието за поредна година е Ласка Минчева, а репетициите за спектакъла започнаха преди почти два месеца.

Водещи на спектакъла са Дарин Ангелов – актьор от Народния и Младежкия театър и водещата от "Планета" Симона Първанова. Те ще бъдат подпомагани от група ЕXPOSE – певци и танцьори, които ще въвличат в действието участващите изпълнители, връчващите наградите и присъстващите в оркестрината журналисти.

Тази година изпълнителите са номинирани в 13 категории, основно в жанровете поп-фолк и фолклор. Победителите получават статуетки, изработени от известния скулптор Андрей Москов специално за церемонията. Сцената е с модерно оформление, разчупена, с множество ледстени. Общата озвучителна мощност е 60 кW, а общата осветителна мощност – 220 kW. Включени са и 6 диммашини.


Ивана ще представи нова песен на церемонията по награждаването с шестите годишни награди на ТВ Планета. Снимка: архив 2007 г. ТВ Планета


На шестите годишни награди на ТВ Планета ще бъдат връчени и специални награди по случай творчески годишнини, цялостен принос, награди на медийни партньори и спонсорски награди. В очакване на наградените изпълнителите ще заемат местата си зад кулисите, където е оформена втора сцена.

Концертът ще се излъчва директно по телевизии Планета и Планета Фолк. В концертната част на спектакъла участват 21 изпълнители, сред които Ивана, Преслава, Анелия, Камелия, Галена, Райна, Константин, Борис Дали и др.

За първи път публиката ще чуе новия мегамикс на Ивана, написаната специално за концерта песен "Всичко се връща" в изпълнение на Вероника, Магда, Димана, Елена и Илиян. Камелия ще изпее пред публика новото си парче "Никотин", като същевременно ще направи и промоция на едноименния видеоклип. Една нова дуетна песен – "Слепи ли бяхме" на Джена и Илиян също ще направи своя дебют на самия концерт, както и новата песен на Райна "1.90 м".

Сподели.