Glenn Hughes изнесе голям концерт пред НДК

Pinterest LinkedIn +

Рок легендата Глен Хюс (Glenn Hughes) изнесе голям безплатен концерт заедно с българската група Б.Т.Р. пред НДК. Гостуването на Хюс се осъществи по покана на в-к "Стандарт", който отбеляза петнадесетия си рожден ден.

На сцената се качиха и рокаджиите от група Сигнал, които паралелно с концерта проведоха и еко инициатива заедно с фирма Екобулпак. След края на представянето им зад инструментите застанаха членовете на Б.Т.Р.

Освен най-популярните си парчета Наско и компания представиха и няколко песни, които ще бъдат включени в предстоящия им албум, състоящ се от кавъри на големи български рок групи.

За дългоочакваното появяване на Глен Хюс се погрижи комикът Любомир Нейков, който покани легендарния член на Deep Purple на сцената.

"Има два повода да съм тук - рождения ден на този прекрасен вестник и това, че медицинските ви сестри се прибраха от Либия. Много обичам всички ви", каза Глен Хюс с излизането си пред българската публика.


Glenn Hughes + Б.Т.Р. Снимка: Avtora.com

Репертоарът на концерта включваше хитове от златните години на Deep Purple, сред които "Stormbringer", "Mistreated", "Burn", "Might Just Take Your Life" и "Keep On Moving".

След повече от час на сцената Глен Хюс сложи край на концерта с обещанието да гостува следващата година отново.

Сподели.