27 Април 2018, 09:35

Гледайте видео от последния концерт на Джордж Майкъл

Google+ Pinterest LinkedIn +

На 25 декември 2016 г. ни напусна легендата на поп музиката Джордж Майкъл. Започнал кариерата си в дуото Wham! и продължил соло след раздялата си с Андрю Риджли, той написа някои от най-големите хитове в жанра от 80-те и 90-те години на миналия век. На 17 октомври 2012 г. Джордж Майкъл изнася последния си концерт в Earls Court, Лондон, където шоуто му завършва с медли от I'm Your Man, Freedom и Amazing. Благодарение на един от феновете може да гледате тази част от концерта 4 години по-късно. А ние си мислим за пропуснатите концерти, от които ни лишава 2016 г., като взе още един от големите съвременни музиканти.

На 25 декември 2016 г. ни напусна легендата на поп музиката Джордж Майкъл. Започнал кариерата си в дуото Wham! и продължил соло след раздялата си с Андрю Риджли, той написа някои от най-големите хитове в жанра от 80-те и 90-те години на миналия век.

На 17 октомври 2012 г. Джордж Майкъл изнася последния си концерт в Earls Court, Лондон, където шоуто му завършва с медли от I'm Your Man, Freedom и Amazing.

Благодарение на един от феновете може да гледате тази част от концерта 4 години по-късно. А ние си мислим за пропуснатите концерти, от които ни лишава 2016 г., като взе още един от големите съвременни музиканти.


Сподели.