Гледай късометражния филм Runaway на Kanye West! (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Късометражният филм на Kanye West - Runaway, направи своята дългоочаквана световна премиера.

35-минутната лента, която се завъртя за първи път в ефира на MTV US на 23 октомври вечерта, включва парчета от предстоящия пети поред студиен албум на Kanye - My Beautiful Dark Twisted Fantasy. Самият рапър вече разкри намерението си да пренесе филма и на сцената на Бродуей.

Участие в Runaway взима топмоделът Селита Ибанкс (Selita Ebanks), благодарение на която, по думите на Kanye West, продукцията е придобила съвсем други измерения. "Тя вникна в моята идея и я реализира по възможно най-добрия начин".

Лентата засяга редица теми, пресъздадени блестящо от Kanye и екипа му, а специално внимание е отредено и на покойния Майкъл Джексън, с чийто образ West говори за нуждата на хората от идоли, които да контролират съзнанието им.

Премиерата на Runaway още повече засилва очакванията към албума My Beautiful Dark Twisted Fantasy, който трябва да излезе на 22 ноември и е първи за Kanye след 808s & Heartbreak от 2008 година.

В записите на My Beautiful Dark Twisted Fantasy се включва цяло съзвездие от музиканти, сред които RZA, Beyonce Knowles, Jay-Z, MIA, Alicia Keys, Mos Def, John Legend, Kid Cudi и др.


Сподели.