Гледай БГ трейлър на "Алиса в страната на чудесата"!

Pinterest LinkedIn +

Tрейлър с български субтитри на един от най-очакваните филми през 2010 година - Alice in Wonderland се появи в интернет.

Новият филм на тандема Тим Бъртън (Tim Burton) - Джони Деп (Johnny Depp) е със световна премиера на 3 март, у нас тръгва официално само два дни по-късно. Добрата новина за всички любители на фентъзи жанра е, че лентата се придържа изцяло към новите технологии и ще може да се гледа на 3D.

Иначе адаптацията на едноименния роман на Луис Карол - "Алиса в страната на чудесата" е с доста новаторски поглед от страна на Бъртън, който и сам признава, че ако очаквате да видите просто поредната екранизация, сериозно сте сгрешили.

Филмът проследява историята на 19-годишната Алиса, която всъщност се завръща в страната на чудесата, в която вече е била като малко момиченце. Поредната си впечатляваща роля прави Джони Деп, който като по традиция във филмите на Тим е абсолютно неразпознаваем. Актьорският състав се допълва от такива имена като Ан Хатауей, Майкъл Шийн, Хелена Бонам Картър и младата Миа Уасиковска, на която е поверена тежката задача да изпълни главната роля.

Ако сте фенове на Бъртън и Деп, то със сигурност няма да пропуснете да се срещнете с Белия Заек, Близнаците Туидълди и Туидълдум, Съсела и Лудия Шапкар.

Виж снимки от филма >>
Най-очакваните филми на 2010 година >> 

Get the Flash Player to see this player.
Сподели.