Гласуваме по време на целия финал на "Българската песен на Евровизия 2010"

Pinterest LinkedIn +

За първи път в историята на "Българската песен на Евровизия", зрителите ще могат да гласуват по време на цялото телевизионно шоу.

Секунди преди Миро да представи първата от общо 5-те песни, водещият Драго Драганов ще удари гонга и телефонните линии ще бъдат отворени. Не е необходимо феновете, на която и да е от композициите, да изчакват нейното изпълнение, за да я подкрепят.

След като прозвучат и 5-те парчета, зрителите ще разполагат с още 15 минути, за да могат всички желаещи да упражнят правото си на глас.

Според регламента на конкурса, може да се изпращат само по 5 sms-a и да се правят по 5 обаждания от един телефонен номер. Също толкова ще бъдат и гласовете, които ще се зачитат от стационарен телефон.Специални гости на финала на "Българската песен на Евровизия 2010" ще бъдат музикантите от група Акага и Deep Zone Project.

Концертът ще се състои на 28 февруари и ще се излъчва пряко по БНТ от зала 2 на НДК. Миро ще представи парчето-победител по време на втория полуфинал в Осло - на 27 май, а самият финал на "Евровизия 2010" е на 29 май.

TV Наблюдател: Евровизия Made In BG >>

Чуй 5-те предложения за "Българската песен на Евровизия 2010" >>

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.