Гласят Benicio Del Toro и Halle Berry за екранна двойка

Pinterest LinkedIn +

Носителите на Oscar Бенисио Дел Торо (Benicio Del Toro) и Холи Бери (Halle Berry, на снимката) са поредния екранен дует, замислен от Холивуд. Вече е подплатено с договор участието на Торо в предстоящата продукция "Things We Lost in the Fire", докато с Бери все още се водят преговори.

При благоприятния им изход Бери ще трябва да се превъплъти в страдаща вдовица, която поканва приятел (Дел Торо) на покойния си съпруг, намиращ се в изпаднало положение, да живее в дома й. Поемайки живота си в ръце, той успява да помогне на семейството да преодолее загубата си.
 
Режисьор на проекта, поръчан от DreamWorks/Paramount, ще е датската кинаджийка Susanne Bier. Стартът на снимките е насрочен за м. юни.
 
Дел Торо, който спечели Oscar за поддържаща роля за участието си в трилъра "Трафик", ще се появи преди това в новия филм на Стивън Содърбърг (Steven Soderbergh) за кубинския партизанин за Че Гевара, "Guerilla" и в "The Wolf Man" - един римейк на Universal Pictures.
 
Бери, която спечели наградата на Академията за най-добра катриса за изпълнението си в "Monster's Ball", участва в проектите "X-Men: The Last Stand" и "Perfect Stranger".
Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.