Ghetto Productions с нов продуцент, IMP пусна дебютен клип към "Плащай" (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Факт е дебютният клип на рапъра IMP към сингъла "Плащай", в който взимат участие Big Sha, Alex P, Бате Сашо, Hood G Fam, група СкандаУ. За първи път от пет години насам пред камера застава и Junior - един от основателите на групата Хората от Гетото. Автор на музиката на парчето и режисьор на видеото е Ghettoman.

IMP се присъединява към Ghetto Productions в началото на 2009 година. Започва работа по дебютния си албум, продуциран от Ghettoman, и през 2010 година взима участие в песента "Животът е игра".
    
Подготвяйки първия си студиен проект, IMP започва да продуцира музика и за други изпълнители, както и да издава редица демо записи, които бързо му донасят славата на един от най-добрите рапъри в България. В средата 2011 година IMP отново дава заявка за това, на което е способен, в ремикса на хита на Мечока - "Класика".

IMP започва изключително ускорен творчески процес и само в рамките на месец успя да продуцира съвместен албум с друг член на Ghetto Productions - Traffic, който предстои да бъде издаден. Успехите на IMP не остават незабелязани от Ghettoman, който след седем години работа начело на Ghetto Productions, взима решение да се оттегли от поста главен продуцент на лейбъла.

Изненадващо за всички, предава щафетата именно на IMP, а това нелесно решение е съвсем логичен ход, имайки предвид усилията, които Ghettoman положи, за да изчисти името на лейбъла, свързвано предимно с гангстерския рап, многобройни скандали и съдебни дела. Явно ще очакваме много музикални изненади от Ghetto Productions.


Сподели.