Гери от "Голи думи" по бельо при Азис

Pinterest LinkedIn +

Поетесата Гери, известна с рецитирането на стиховете си по бельо в интернет, ще гостува във "Вечерното шоу на Азис" на 28 ноември. По време на участието си перничанката представя някои от творбите си по оскъдно облекло.

Във "Вечерното шоу на Азис" Горяна Панайотова разказва, че идеята за сайта и стриптийз рециталите е възникнала спонтанно. Оператор на всички видеа е интимният приятел на Гери.

Според поетесата, "интелектуалците" посрещат ентусиазирано идеята за"разголването" и дори я приветстват. Пред Азис Гери споделя, че би позирала гола за мъжко списание, като това обаче зависи и от предложената й сума.

По време на петъчното предаване с еротично-скандален характер, специален гост ще бъде и популярният български продуцент – Евтим Милошев, който още в началото на участието си подарява гащите си на Азис.

Продуцентът на "Survivor" коментира слуховете, че приключенското реалити е манипулативно и нагласено, с думите: "Когато някой не успее, търси причината в продукцията или някъде извън себе си".

В шоуто на Азис Евтим Милошев коментира и професионалната си раздяла със Слави Трифонов. "От едната страна стояха 12 години съвместна работа, а от другата страната ме чакаха 'Комиците', 'Survivor 1', 'Survivor 2', 'Survivor 3'....помислих, попретеглих и избрах", споделя Милошев. "Слави е толкова мил човек, някога да си го виждал да скандализира или да повишава тон?".

На финала Евтим Милошев споделя, че спи без гащи и подарява на Азис сървайвърска свирка, оборудвана с фенерче, компас и термометър.
Сподели.