Гепи (Стейн, Матакка) и Гомес (Subtierra) сред кандидатите за вокалист на D_2

Pinterest LinkedIn +

В прогнозите за бъдещето на топ групата на България D_2 и по-конкретно тези за музиканта, който ще заеме овакантеното от Дичо място, гравитират две нови имена. Това са Господин Господинов – Гепи (Стейн и Матакка), и Нино Гомес - (Subtierra .:RIP:.).

Преди мажоритарното прослушване на талантите от „Стар академи“ Деян, Даниел или Ивайло, в подобно са участвали Гомес и Гепи, научи Avtora.com.

Музикантът с еквадорска кръв от разпадналата се ъндърграунд група Subtierra, потвърди, че е изпял една песен с момчетата от D_2, но разсея всякакви по-нататъшни спекулации с името си. Той е в чудесни отношение с групата, и по-конкретно с басиста Сашо, но няма да е нейния нов вокал.

Ситуацията около продуцента на Стейн студио - Гепи, е малко по-различна. Пред Avtora.com той потвърди, че ще поеме няколко участия на D_2, но предпочита да не коментира на този етап въпроса за евентуално трайно съвместно бъдеще.

Гепи синтезира позицията си с думите: "D_2 заслужават силен вокал и им пожелавам скоро да го намерят".

От щаба на групата за момента няма никакво поименно конкретизиране. Намирането на нов вокал в никакъв случай не е спешно. Момчетата не бързат за никъде и няма да рискуват, преди да са сигурни, че новият член в техните редици е перфектен музикант/глас, има подходящото сценично излъчване и им пасва във всяко отношение.

В звученето на групата няма да настъпи сериозна промяна въпреки по-твърдите елементи в съвместното парче "Това сме ние" с Део. Музикалните им вкусове са изключително широкоспектърни, но концепцията на групата отдавна е декларирана и изключителният успех на двата албума, коите имат зад гърба си доказва, че това е правилната посока, коментират от пресслужбата на D_2.
Сподели.