Gentleman на Psy се оказа твърде горещ за Корея и не по-малко сензационен от падащ метериот

Pinterest LinkedIn +

Дългоочакваният нов хит Gentleman на южнокорейската мегазвезда Psy не получи топъл прием в родината на музиканта, въпреки че постави поредния си рекорд в YouTube.

Клипът към новото парче на K-pop изпълнителя, който се превърна в световна сензация с Gangnam Style, беше отрязан от популярна южнокорейска телевизия KBS и няма да бъде излъчван в ефира й.

Причина е изобилието от скандални според ръководството на телевизията моменти, свързани с неправомерно отношение към публична собственост като ритането на пътен знак например, предаде Associated Press. Държавната телевизия обяви, че кадрите в новото видео не съответстват на необходимите стандарти и не могат да бъдат излъчени от ефира на медията.

Междувременно Psy е на път да повтори феноменалния си успех в останалите части на света. След като Gangnam Style превзе интернет и се превърна в най-гледаното видео в YouTube, новият клип на корееца на свой ред щурмува рекорда за видео с най-бързо нарастваща популярност.

Той беше изгледан 100 милионa пъти за три дни, достигайки по популярност видеото, запечатало падането на метеорит в Русия през февруари 2013 г.

Пет дни след излизането си Gentleman генерира 149 милиона гледания и се изкачи до 12-та позиция в актуалната седмична класация Billboard's Hot 100.

Сподели.