Psy в тялото на Beyonce? Виж Single Ladies в изпълнение на "корейския ездач" (Видео)

Pinterest LinkedIn +

За по-малко от 24 часа след премиерата си видеото към новия сингъл на Psy – Gantleman – генерира над 14 млн. гледния в YouTube, не без помощта на агресивната промо кампания на проекта, достигнала своята кулминация на 13 април.

На тази дата в Сеул се състоя двучасовото мега шоу Happening, излъчено в реално време в цял свят чрез уебкаст в YouTube, по време на което Psy представи за първи път на живо Gentleman.

В него взеха участие и няколко гост k-pop звезди като изгряващата Lee-Hi, хитовата гърл банда 2NE1 и хип-хоп бой бандата G-Dragon, както и Beyonce, макар и не точно по начина, по който човек би очаквал.

Когато през ноември 2008 г. Джъстин Тимбърлейк, Анди Самбърг и Боби Манахан облякоха черни трика, обуха обувки на висок ток и влязоха в ролите на The Dancers на Beyonce за "алтернативна версия" на видеото й към Single Ladies под "режисурата" на Пол Ръд, скечът им от SNL моментално стана хит в YouTube (и все още е).

На 13 април 2013 г. обаче самата Beyonce не се появи на сцената на Seoul World Cup Stadium. В нейната "кожа" влезе Psy, облечен в ярко червено трико с ¾ чорапи в същия цвят, чиято глава бе "прикачена" към тялото на Beyonce и в монтирана версия на нейното оригинално видео, излъчена на гигантския екран зад сцената.

Това не е първото изпълнение на парчето от страна на Psy – в YouTube могат да бъдат намерени видеоклипове от много други пърформанси, включително такива, предхождащи "световната му инвазия", осъществена през 2012 г. с Gangnam Style.

Кой се справя по-добре с хореографията на Single Ladies и съперничи по гъвкавост на Beyonce – Джъстин Тимбърлейк или Psy? Дайте своята оценка, като коментирате видяното по-долу.
Сподели.